Sider

torsdag den 3. januar 2013

Skrab dig til smart børneregntøj

Hos Pro-Dress.com kan du skrabe dig til smart børneregntøj - vi har nemlig skrabelodder, hvor du kan skrabe op til 3 gange dagligt, så følg med på facebook.

Måske var det noget med en gratis kvalitetsflyverdragt, et par smarte snowboot eller et sæt HULABALU regntøj til de små. Hos Pro-Dress.com sparer vi ikke på kvaliteten selv om vi har små priser og tilmed forærer nogle af vores varer væk ganske gratis. Find de bedste varer fra bl.a. HULABALU, TYPHOON og Swegmark. Vi har smart, funktionel og ikke mindst praktisk regntøj og vintertøj til priser, hvor alle kan være med og nu er du ekstra heldig for du kan skrabe dig til lækkert HULABALU regntøj til de mindste.


Tag et kig på vores hjemmeside og vores facebookside og følg med i de mange spændende produkter til hele familien, som løbende bliver opdateret på vores hjemmeside. Prøv lykke og skrab dig til et smart, vandtæt og ikke mindst behageligt regnsæt fra HULABALU til de mindste. Du kan vinde smart HULABALU regnsæt til dreng og HULABALU regnsæt til pige.Vi har sparet det fordyrende mellemled væk og har helt uhørte priser på lækkert uldundertøj, smarte snowboots, uimodståelige vinterjakker, soft shelle jakker og sports BH'er. Snyd ikke dig selv og din familie for kvalitetstøj til små priser.

                                                                                         Tilbage til forsiden
Ingen kommentarer:

Send en kommentar