Sider

tirsdag den 28. januar 2014

dba business & pro-dress samarbejder nu

Hvem har ikke prøvet at klikke ind på dba, når man lige står og mangler et eller andet? Man mangler måske en plæneklipper, en barnevogn, et spisebord eller noget arbejdstøj – man kan finde stort set ALT på dba!

Da udvalget er så stort, som det er, så er dba et kæmpe marked med brugere i alle aldre, størrelser og med alle nationaliteter, så hvis man vil nå ud til så mange som muligt, så er dba virkelig et godt medie.

Næsten alle kender dba og ved, at man kan finde alt, hvad hjertet begærer derinde, så det er selvfølgelig også et godt sted for virksomheder at reklamere. Især nye firmaer kan drage brug af dba for nemt at nå ud til så stort et publikum som muligt.
Man kan som virksomhed gøre sig synlig ved at lægge TopAnnoncer på dba – det er én af de nemmeste måder at blive kendt på! Vi har hos Pro-Dress.com valgt at få lagt topannoncer på dba – linket til vores webshop er gratis, og vi betaler kun, når kunderne klikker ind på vores TopAnnoncer. Når kunderne søger på et af vores specifikke søgeord, som findes i vores annonce, så har vi den bedste placering øverst på dba's hjemmesiden.

dba TopAnnince med Pro-Dress produkter


Vi har i øjeblikket 3500 TopAnnoncer kørende på dba.dk


Og det er I kraftig stigning ligesom vi får flere produkter ind I vores Webshop. Allerede dagen efter, at vi lagde TopAnnoncerne ind, kunne vi se en eksplosiv stigning i antallet af besøgende på vores webshop. Det er selvfølgelig en kæmpe gevinst for os, men kunderne får også noget ud af det, da de får meget nemmere ved at finde frem til vores shop, hvor de kan købe vores varer i højeste kvalitet til lave priser.


Man kan altid gå ind på dbaBusiness.dk og oprette og ændre sine TopAnnoncer, hvis man vil have noget lavet om. Og man kan gøre det lige, når man har lyst, for muligheden er der 24 timer i døgnet.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar