Sider

lørdag den 12. april 2014

Hulabalu Fleece jakker, Hulabalu Softshell jakker og Hulabalu Regnsæt

Så er der kommet nyheder fra det danske børnetøjsmærke HULABALU!
HULABALU har kvalitets overtøj til friske piger og drenge. I den nye forårskollektion er der softshell jakker, og regntøj i smarte mønstre, som dine børn vil elske. 

Til drengene er der det smarte camouflage-mønster med neongule lynlåse og detaljer, som enhver dreng vil synes er sejt, og til pigerne er der de søde zebra-striber med lynlåse og detaljer i neonpink, som opfylder enhver pigedrøm. 

Hulabalu softshell jakker og Hulabalu regnsæt » Klik her!

Også til denne smarte serie fra Hulabalu kommer her også fleece jakker i camouflage og Zebrastribet med neon detaljer på lynlås.


Hulabalu fleece jakker til drenge og piger » Klik her!Når Hulabalu tøjet er så smart og sejt, så kan børnene lidt lettere overtales til at tage det på, selvom man som forældre godt ved, at det nogle gange kan være en kamp. 

Se Hulabalu børnetøjet ved at klik her.
Når du køber HULABALU børnetøj, får du kvalitetstøj til en god pris, og som en bonus støtter du også et godt formål, når du køber tøjet. For hvert HULABALU produkt der bliver solgt, bliver en del af salget doneret til De Danske Hospitalsklovne. Dette gælder alle kollektionerne og alle produkter fra HULABALU. Det må siges at være en rigtig god sag at være med til at støtte, og hvis man kan være med til det bare ved at købe tøj til sine børn, så er det jo en ren win-win situation.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar