Sider

søndag den 3. april 2016

PUMA Sikkerhedssko online hos Pro-dress.com

Hos Pro-Dress.com har vi specialiseret os inden for arbejdsbeklædning. Vi anbefaler at du besøger vores webshop, hvis du leder efter arbejdstøj- og sikkerhedssko af høj kvalitet.

I vores sortiment finder du alt fra overalls og arbejdshandsker til refleksjakker og sikkerhedssko. Inden for sidstnævnte kategori finder du mærker som blandt andet Helly Hansen, PUMA, Airtox, MacMichael og Mascot. Variationen af sikkerhedssko i vores sortiment er meget stor, således at der er rig mulighed for at finde og vælge de sko der passer bedst til dig. Der er nemlig stor forskel på sikkerhedssko, der på mange arbejdspladser er påkrævet sikkerhedssko. Du bør derfor være opmærksom på de enkelte sikkerhedsskos egenskaber. Herunder introducerer vi dig til enkelte sikkerhedssko i vores udvalg.

PUMA sikkerhedssko

Hos Pro-Dress.com forhandler vi blandt andet Puma sikkerhedssko. Dette mærke byder for eksempel på modeller som sikkerhedssandaler, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssko, der egner sig perfekt i mange forskellige sammenhænge. Det er en god all-round sikkerhedssko i sporty look, som er fremstillet i meget stærke materialer. Sikkerhedsskoen har, takket være den gode pasform, god plads og er meget komfortabel. Derudover indeholder den ikke nogen form for metal. Den har dog stadig både tåkappe og sømværn. Sikkerhedsssko fra Puma er vandafvisende, og vil derfor ikke umiddelbart egne sig godt til mange timers udendørs arbejde. Til gengæld vil Puma´s sikkerhedssko på grund af den høje komfort kunne bæres i mange timer ad gangen. Den affjedrende sål gør Puma sikkerhedsskoen ekstremt behagelig.


Funktionelt design og høj kvalitet

PUMA har været på markedet for sportstøj og sko i mange år. Hos Pro-Dress.com har vi fornøjelsen af at forhandle Puma´ s sikkerhedssko, der altid er af høj kvalitet og fremstillet ved hjælp af de nyeste metoder samt de stærkeste materialer. Et bud på en sikkerhedssko fra Puma, der helt sikkert vil forbedre din arbejdsdag med sin høje komfort, er modellen Aerial. Denne Puma sikkerhedssko ligner til forveksling en kondisko, men har samtidig alle de egenskaber, sikkerhedssko bør have. Sikkerhedsskoen er vandtæt og har integreret tåbeskyttelse, der er fremstillet i et letvægtsmateriale, således at skoens sikkerhed er i top, samtidig med at den er let og behagelig at bære. Skoens for er fremstillet i åndbart materiale, hvilket er endnu en grund til at den er ualmindeligt behagelig at have på. Noget, der i den grad gør sig gældende for alle Puma sikkerhedssko.

PUMA SikkerhedsskoIngen kommentarer:

Send en kommentar