Sider

onsdag den 4. november 2015

Sikre fødder med Airtox sikkerhedssko på arbejdspladsen


Med verdensnyheden Airtox Safety shoes får du lette, sporty sikkerhedssko med komfort som i bedste sko. Så kan du arbejde sikkert uden risiko for gener, og du undgår at få trætte fødder i løbet af arbejdsdagen.

Med de rette sikkerhedssko sikrer man ikke kun, at man undgår at komme til skade, når man bevæger dig rundt på arbejdspladsen. Du slipper samtidig for ubehag og gener i løbet af arbejdsdagen, når du prioriterer fodtøjets komfort højt. Desuden kan du med det rette skodesign sende et vigtigt kvalitetssignal til kunder, kolleger og konkurrenter.

Ultralet design med komfort som almindelige sko


Med årets helt store verdensnyhed inden for sikkerhedssko klæder Pro-dress.com dig optimalt på til dine arbejdsopgaver. De nye Airtox sikkerhedssko er designet i et sporty look i ultralette materialer. Du får samme komfort som i almindelige sko, men med sikkerhedsskoens styrke og modstandskraft over for påvirkninger udefra.

Airtox Sikkerhedssko findes i mange lækre modeller, der er tilpasset forskellige behov med tanken på optimal komfort og sikkerhed. Klik her: https://pro-dress.com/maerker/airtox.html

M-serien, som er udstyret med Whitelayer Sømværn (det nye lette, fleksible og ekstremt stærke sømværn) og let aluminiums tå-kappe.

S-serien som kommer med letvægts NEO-stål tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Begge modeller er olie-, syre- og varmeresistente samt antistatiske og skridfaste. Så kan du trygt bevæge dig rundt på byggepladsen uden risiko for at komme til skade, næsten uanset hvilke forhold du arbejder under.


Derudover er de fleste Airtox sikkerhedssko modeller fremstillet med Powerbreeze ultraventilerende tekstil og har injected ydersål med indbygget AIR-system. Så er du garanteret masser af frisk luft og optimal stødabsorbering til fødderne hele dagen. Samtidig slipper du for, at ujævne underlag på byggepladsen belaster dine fødder, knæ og ryggen under arbejdet. Så får du mere overskud til at koncentrere dig om byggeopgaverne.

Udover Airtox sikkerhedssko har Pro-dress.com et kæmpe udvalg af sikkerhedssko fra nogle af de aller bedste sikkerhedssko producenter i verden - Se online butikken med Sikkerhedssko her.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar