Sider

onsdag den 4. november 2015

Verdensnyheden - Airtox sikkerhedssko


Med verdensnyheden Airtox får du ultralette, sporty sikkerhedssko med komfort som i almindelige sko. Så undgår du at få trætte og ømme fødder og kan arbejde sikkert uden risiko.

De rigtige sikkerhedssko sikrer ikke kun, at du undgår at komme til skade, når du arbejder på dit byggeplads. Du slipper samtidig for ubehag og gener, når du prioriterer fodtøjets komfort højt.

Ultralet design med komfort som almindelige sko


Med årets helt store verdensnyhed inden for sikkerhedssko klæder Pro-dress.com dig optimalt på. De nye Airtox sikkerhedssko er designet i et sporty look i ultralette materialer, som både håndværkerne og privatkunder der bygger selv synes godt om. Du får samme komfort som i almindelige sko, men med sikkerhedsskoens styrke og modstandskraft over for påvirkninger.

Sikkerhedsskoene fra Airtox findes i flere lækre modeller, f.eks MR2, MR3, MA6, SR7, SX4 og SX5 der er tilpasset forskellige behov for at opnå en optimal komfort og sikkerhed. M-serien, som er udstyret med Whitelayer sømværn - det nye, lette, fleksible og ekstremt stærke sømværn - og en let aluminiums tå-kappe. S-serien, har en letvægts NEO-stål tåkappe og Tech-Fiber sømværn. Begge modeller er samtidig olie-, syre- og varmeresistente samt antistatiske og skridfaste. Så kan du trygt bevæge dig rundt uden risiko for at komme til skade, næsten uanset hvilke forhold du arbejder i.

Derudover er de fleste Airtox modeller fremstillet med Powerbreeze ultraventilerende tekstiler og har injected ydersål med indbygget AIR-system. Så er du sikker på at få masser af frisk luft til fødderne og optimal stødabsorbering hele dagen. Samtidig slipper du for, at ujævne underlag på byggepladsen belaster dine fødder, knæ og ryggen under arbejdet. Så får du mere overskud til at koncentrere dig om dit arbejde.

Klik her og se hele det store program fra Airtox hos Pro-dress.com.Praktisk info:

Vidste du, at dine sokker har en stor indflydelse på sikkerhedsskoens komfort? MR2 har avancerede teknologier, som hjælper til skoens udluftning, indeklima og fugt. Normale tennissokker holder på fugten, hvorimod sokker til løb, cykling og andet sport er meget bedre til at afgive denne, så teknologierne arbejder mere effektivt.Derfor kan vi hos Pro-dress.com anbefale Løbestrømper fra SEGER med Coolmax som har perfekt pasform og fjerne fugten fra fødderne hurtigt - Se det store udvalg af SEGER Løbestrømper med Coolmax og i mange farver  - Klik herIngen kommentarer:

Send en kommentar