Sider

mandag den 25. januar 2016

Billige sikkerhedssko kan købes på nettet

Billige sikkerhedssko kan købes på nettet. 


Når du skal have nye sikkerhedssko, er det altid en god idé at kigge på nettet, istedet for at gå i en fysisk butik. Du får som regel altid billigere sikkerhedssko online som f.eks hos www.pro-dress.com og de opfylder samme sikkerhedsregler, som alle andre billige sikkerhedssko.

Billige sikkerhedssko på nettet


Pro-dress.com tilbyder kvalitetssikkerhedssko til en rigtig god pris, og der er billige sikkerhedssko til kvinder og mænd, der gør arbejdsdagen en del mere sikker, og køber man de korrekte, billige sikkerhedssko, som er CE-mærket, og med ESD og som opfylder de også Arbejdstilsynets krav omkring forsvarligt fodtøj på udsatte arbejdspladser.

Billige sikkerhedssko købt online behøver ikke være grimme eller umoderne. Mange forbinder sikkerhedssko med noget klodset og grimt, men dette er langt fra det du finder i vores sortiment af billige sikkerhedssko. Køb moderigtige, billige sikkerhedssko hos os, online og få dem leveret lige til døren eller arbejdspladsen inden for få dage.

Vi har naturligvis den klassiske sikkerhedssko, som fås i sort, hvid og grå og har optimal komfort og sikkerhed uden at den billige sikkerhedssko går på kompromis med det æstetiske udtryk og design. Hertil kommer vores billige sikkerhedssko som er udformet som en kondisko, eller sikkerheds sneaker, også til en god pris, som ikke afslører at den er en sikkerhedssko, hvis man ikke lige umiddelbart kan se det. Disse passer til jobs, hvor man gerne vil se ordentlig ud i tøjet, og ikke bærer konkret arbejdstøj, men samtidig ønsker billige sikkerhedssko til at passe på ens fødder.

Fødderne er nogle af de vigtigste kropsdele vi har, og hvis der blot skal et par billige sikkerhedssko til at sørge for, at de ikke tager varig skade, er det en god pris at betale for den optimale sikkerhed. Særligt vores billige sikkerhedssko fra MAcMichael, Mascot, Helly Hansen og Airtox og billige sikkerhedssko fra Diadora giver en flot sneaker, med optimal komfort og topsikkerhed uden den koster en bondegård. Læs mere om sikkerhedssko her

Alt efter hvilket lukkesystem man ønsker på sine sikkerhedssko, kan man få billige sikkerhedssko med velcrolukning, snørebånd, boa-lukning eller knapper alt efter behov og ønske.

Sikkerhedssko kommer i forskellige materialer. Læder i billige sikkerhedssko giver optimal åndbarhed i skoen, og en sikkerhedssko der giver sig alt efter foden udformning. Flere sikkerhedssko er dog i PU, som er en plastik, der giver en lidt mindre åndbarhed, men også en lavere pris. Så længe man behandler sine sko og plejer dem imens man har dem, kan man have glæde af sine billige sikkerhedssko længe.

Køb nye billige kvalitets sikkerhedssko for at passe på dig selv og sørge for din sikkerhed på arbejdspladsen. Det er trist at få noget over fødderne som giver varig skade, og som kan gøre en uarbejdsdygtig når det kunne være undgået med blot et par rigtige sko.

Arbejdsgiveren har bestemt et ansvar for at sørge for billige sikkerhedssko til sine medarbejdere, og reglerne på dette område er ret klare. Arbejdsgiveren skal sørge for, at brugerne forsynes med godkendte sikkerhedssko, og at sikkerhedsskoene anvendes straks ved arbejdets begyndelse og under hele arbejdet. Ydermere skal arbejdsgiveren sørge for at sikkerhedsskoene, trods en god pris, til enhver tid yder en god beskyttelse og ikke medfører unødige gener. Sikkerhedsskoene skal være egnede til brug i det miljø der er på arbejdsstedet.

Det er også vigtigt når man køber billige sikkerhedssko online, at man er sikker på, at sikkerhedsskoene er CE-mærket, så de er godkendt til brug ifølge Arbejdstilsynet. Det er i arbejdsgivers og medarbejders bedste interesse, at sikkerheden er i top. Køb billige sikkerhedssko online hos Pro-dress.com og få dem tilsendt hjem til din adresse eller til virksomheden, så du er sikret gode forhold når du arbejde. I vores store sortiment af billige sikkerhedssko på tilbud finder du sikkerhedssko til mænd og kvinder og i en bred vifte af størrelser. Du finder både de moderigtige sikkerhedssko fra Airtox, Mascot, Helly Hansen, Diadora og MacMichael til en god pris, men også de mere robuste til hårdere arbejdspladser, som f.eks. byggepladser, hvor man arbejder med tunge materialer og har forskellige tunge sager i hænderne, som der kan falde ned over ens fødder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar