Sider

mandag den 25. januar 2016

Pilotjakke i høj kvalitet

Pilotjakke 


Pilotjakke - Er du på udkig efter en ny pilotjakke? Så køb din nye pilotjakke på nettet hos www.pro-dress.com. Fås i mange forskellige farver og størrelser. Samtidig kan du spare penge ved at købe din pilotjakke på nettet, fremfor en fysisk butik.

Køb en ny pilotjakke


Pilotjakker er gode arbejdsjakker, da de er lavet i et solidt materiale, er praktiske og har enormt mange lommer, som giver enormt mange anvendelsesmuligheder. Mange erhverv anvender pilotjakker som deres primære arbejdstøj, da det netop er så anvendeligt for mange erhverv. Et af de helt stærke karakteristika hos pilotjakker er, at de er meget slidstærke, vindtætte og vandafvisende. Disse karakteristika giver kunden en stærk og anvendelig jakke, der er modstandsdygtig i al slags vejr – og både ude og inde. Man kan købe en pilotjakke i et lidt tyndere materiale, hvis man arbejder indendørs eller anvender en pilotjakke om sommeren.

Køb pilotjakke til arbejdsbrug for at få en multifunktionel jakke der holder dig varm og arbejdsdygtig i mange timer. Køb en pilot arbejdsjakke med refleks, gerne i den stærke, gule, refleksfarve for en optimal sikkerhed under dit arbejde i mørket. Pilotjakker er gode til arbejde udenfor, da de er varme og slidstærke.

Du kan købe pilotjakker til arbejdsbrug fra mange mærker. Vi tilbyder pilotjakker fra Mascot, MacMichael, Fristads Kansas, Blåklæder, Carhartt og Helly Hansen i Hi-Vis farver og mange flere Læs mere her.

Køb pilotjakke med aftagelige ærmer for en mere fleksibel anvendelse af pilotjakken, som derefter bliver til en vest. Vores pilotjakker har enormt mange gode funktioner i én jakke. For eksempel er vores Mascot pilot skaljakke EN 471 en vandtæt og åndbar pilotjakke med skjult lynlås og trykknapper foran. Pilotjakken af denne type har masser af funktionslommer både ude- og indvendigt med blandt andet velcrolukning. Hætten er aftagelig med plads til en arbejdshjelm, hvilket giver enormt mange muligheder for arbejdere på en byggeplads. Så behøver man ikke aftage sin arbejdsjakke når man skal have hjelm på.

Fristads Kansas jakken kommer også med regulerbar manchetter og lynlås i foret til tryk/broderi. Jakken har LOXY reflekser over skuldre for optimal sikkerhed omkring ærmer og liv, samt tapede sømme i beklædningsklasse 3, som opfylder f.eks krav til vejarbejde. Der er særlige regler for arbejdstøj til vejarbejde, og til det formål er denne pilotjakke optimal. Materialet til denne pilotjakke er 100% polyester med PU coating, som er et kunstmateriale der gør jakken vandafvisende. Denne jakke, og de fleste andre pilotjakker kan bestilles i størrelserne XS-5XL, så der både er arbejdstøj til små og store størrelser.

Ydermere kan du købe en pilotjakke med rigtig mange lommer. Vores MASCOT pilotjakke er en pilotjakke med kontraststikninger. Den kommer med lækker blød fleece i kraven og hætten for optimal komfort under arbejdet. Pilotjakken fra MASCOT har en Mascotex membran som gør at jakken er åndbar men samtidig også vind og vandtæt, hvilket gør den anvendelig i alle miljøer, både varme og kolde. Af detaljer på pilotjakken kan det nævnes at den har 2 sidelommer, 2 boxbrystlommer med klap og skjul trykknaplukning. Den skjulte trykknapslukning gør at man ikke hænger ved noget og derfor er det en sikker pilotjakke. Den højre lomme er med ekstra lomme med inddeling til værktøj, samt strop med D-ring. Den venstre lomme er inklusiv paspellomme med lynlås, samt mobillomme med klap og velcrolukning. Der er ydermere to blyantlommer og værktøjsstrop i pilotjakken. Pilotjakken har også 1 skjult Napoleonslomme med lynlås på venstre bryst og 1 indvendig rummelig lomme med lynlås. Der er lynlås i foret til tryk.

Pilotjakken har indvendige snorestopper i bunden af jakken og regulerbar manchetter med velcro og vindfang for optimal komfort i arbejdet udendørs. Hvis du vælger denne jakke får du en pilotjakke med aftagelig hætte med lynlås og hætten har snorestopper og velcro for regulering. Materialet er 100% Oxford polyester 260 g/m² og pilotjakken fås i størrelserne XS - 5XL, så der er en jakke til store og små.Ingen kommentarer:

Send en kommentar