Sider

søndag den 10. januar 2016

T-shirts med tryk hos Pro-dress.com

Tryk på t-shirts er blevet et stort hit


Hos Pro-dress.com arbejder vi tryk på T-shirts til daglig, og vi har lige fået en stor opgave, hvor vi skal lave en masse tryk på t-shirts. Nu er det ikke bare to t-shirts, jeg snakker om, nej det er flere tusinde, det drejer sig om.

Pro-dress.com startede i branchen inden for erhvervsbeklædning for en del år siden efterhånden, men vi har aldrig haft så stor en opgave, som at skulle lave så mange tryk på t-shirts – det er jo helt vildt. Til gengæld er det en ret stor kunde, som lægger en del penge i kassen, og det er jo altid positivt i disse tider.

Tryk på t-shirts er blevet ret populært inden for de sidste par år, og det er jo forståeligt nok, da det ofte ser rigtig fedt ud. Det er især profiltøj med tryk, der vinder indpas.

For det første har vi selvfølgelig haft rigtig travlt med at lave en masse tryk på t-shirts og andre former for arbjedstøj, men vi har selvfølgelig også tjent en masse penge. Det vi laver, skal jo selvfølgelig stemme overens med de penge, vi tjener og omvendt.

Tryk på t-shirts er blandt andet blevet rigtig populært blandt firmaer og offentlige institioner, som får lavet nogle t-shirts, som de så giver til deres medarbejdere. Ideen er så, at medarbejderne skal gå rundt og reklamere for firmaet eller institioner, når de har den pågældende t-shirt på, hvilket jo faktisk er rigtig smart.

På den måde bliver medarbejderne til omvandrende reklamesøjler, og på den måde får firmaet måske nogle nye kunder, som de ellers ikke ville have haft. Tryk på t-shirts kan derfor have en stor effekt, og det kan give rigtig god mening at få det lavet. I hvert fald hvis medarbejderne altså går med til at gå med tøjet.  Se f.eks alle vores T-shirts online her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar