Sider

søndag den 10. januar 2016

Forkæl dine fødder med sikkerhedssko fra Mascot

Forkæl dine fødder med MASCOT sikkerhedssko


MASCOT startede produktionen tilbage i 80’erne. De er især kendt for deres Testet to work stil, komfort og høje kvalitet. De er kendt over hele verdenen for deres Workwear arbejdstøj som er Testet to Work, og mange berømtheder sværger til dem. Men MASCOT sikkerhedssko går man aldrig fejl og det er garanteret at folk vil lægge mærke til en.

Ligeledes er MASCOT´s sikkerhedssko en mærke som er værd at overveje, i situation hvor man er på jagt efter nogle nye sikkerhedssko. MASCOT blev grundlagt i Silkeborg tilbage i 1984 og er i dag verdenskendte for deres nyskabende Workwear design og høje kvalitet. En ting er sikkert. Hvis du investerer i et par af MASCOT sikkerhedssko, vil dine fødder takke dig og dine venner vil misunde dig. Se det største udvalg online her

Om du er til MASCOT sikkerhedssko, AIRTOX sikkerhedssko, Helly Hansen sikkerhedssko eller Diradora sikkerhedssko, vil du under alle omstændigheder ikke fortryde. Vi er alle forskellige, og det er også tilfældet med disse to fantastiske mærker. Udvalget er stort, så der er noget for enhver smag, og i modsætning til andre billigere mærker, så holder de altså også til at blive brugt, og det endda på trods af at de er ganske billige. Således en varm anbefaling til MASCOT og AIRTOX. Et bedre køb er svært at gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar